ADVERTENTIE

 

Syreetha Gielen

Eigenaar en juriste bij Gielen Juridisch Advies

Syreetha Gielen studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit in Maastricht. Omdat zij een breed georiënteerde masteropleiding wilde volgen, heeft zij gekozen voor het vrij programma, waar zij naar eigen inzicht haar master programma kon samenstellen. Tijdens haar studie schreef zij een drietal scripties en liep zij meerdere stages bij onder andere een advocatenkantoor.

Omdat het recht constant in beweging is volgt zij regelmatig cursussen en houdt zij zich continu op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het recht. Om haar kennis met mede ondernemers te kunnen delen schrijft zij regelmatig artikelen voor Tips & Advies.

Gedurende haar rechtenstudie is bij haar het idee ontstaan om een juridisch advieskantoor te starten. Door haar studie en stages was zij tot de conclusie gekomen, dat burgers en ondernemers bijna niet weten wat hun rechten zijn. Ook was zij tot de ontdekking gekomen dat het door de snelle toename en wijzigingen van wetten en regels bijna onmogelijk is om juridische kwesties zelf op te lossen. Daarom is juridische hulp in de huidige samenleving noodzakelijk en soms wel ondenkbaar.

Het juridische advieskantoor van Syreetha Gielen verleent juridische diensten aan (startende) ondernemers en particulieren. Het kantoor wilt zich onderscheiden van anderen door het geven van begrijpelijke juridische adviezen in ‘Jip & Janneke’ taal zodat iedere rechtszoekende weet waar ze aan toe zijn en wat hun juridische positie en rechten zijn. Om ervoor te zorgen dat het recht voor iedereen toegankelijk is, hanteert het kantoor lage tarieven.

Bezoek mijn website of volg mij op Twitter.

ADVERTENTIE